Wij gaan voor groei!

Fortuna Strategie

Eén individu, één beheerder of bank is niet voldoende om uw vermogen te beheren. Niemand kan gespecialiseerd zijn in aandelen, obligaties én cashbeleggingen. Laat staan in alle deelsectoren of markten.

Fortuna Financial Group biedt daarom beleggingsverzekeringen aan die investeren in een brede waaier van beleggingsfondsen.  Zo kan voor iedere deelmarkt een gespecialiseerd fonds gekozen worden en verkrijgt u een optimale spreiding en rendement.

Sinds 2001 heeft Fortuna een enorme ervaring opgebouwd in het zoeken naar passende beleggingsfondsen binnen uw beleggingsverzekering. Deze fondsen blinken uit door hun jarenlange goede prestaties en hun optimale verhouding tussen rendement en risico. De kwaliteit van het actieve beheer staat daarbij voorop.

 

Basisstrategie

  • Zeer brede diversificatie
  • Onafhankelijk
  • Verschillende beheerstijlen
  • Specialisten voor elk terrein
  • Absolute Return
  • Flexibiliteit

Uw persoonlijke Strategie

Na een uitgebreide bespreking waarin gepeild wordt naar uw kennis, vermogenssituatie en risicoprofiel wordt er een op uw maat gesneden beleggingsverzekering voorgesteld. FFG biedt via gereglementeerde verzekeringsondernemingen een heel gamma aan van beleggingsverzekeringen van voorzichtig tot zeer dynamisch. De onderliggende UCITS Sicavs zijn allen van hoge kwaliteit en worden actief beheerd door gerenommeerde beheerders.

De voordelen van de beleggingsverzekering

De beleggingsverzekering is een zeer flexibel en fiscaal voordelig instrument om uw gelden in te beleggen.

Informatie MiFID

MiFID – voluit de Markets in Financial Instruments Directive – is een Europese richtlijn die de verplichting inhoudt voor de bemiddelaars in beleggingsdiensten om de behoeften en het risicoprofiel van hun klanten te kennen en op basis daarvan hen op een correcte manier te informeren. De doelstellingen zijn een betere bescherming van de belegger, meer concurrentie en transparantie.

CONTACT

Wenst u meer informatie over onze producten en diensten?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op via onderstaand e-mailadres.
Vermeld in uw mail uw naam, uw vraag en eventueel uw telefoonnummer zodat wij telefonisch contact met u kunnen opnemen.

info@fortunafg.com

Fortuna Financial Group NV.

Van Meterenkaai 4, 2000 ANTWERPEN
Telefoon: 03/205.95.50