Wij gaan voor groei!

Fortuna Strategie

Er bestaan zeer veel verschillende beheerstijlen en marktinterpretaties over aandelen, obligaties én cashbeleggingen. Het is dan ook niet verstandig om uw vermogen te laten beheren door eén individu, één beheerder of bank.

Fortuna Financial Group biedt daarom in samenwerking met Baloise Insurance, Private Insurer en Baloise Assurances beleggingsverzekeringen aan die het mogelijk maken om te investeren in een brede waaier van beleggingsfondsen.

 

 

Basisstrategie

  • Zeer brede diversificatie
  • Onafhankelijk
  • Flexibel

Uw persoonlijke Strategie

Na een uitgebreide bespreking waarin gepeild wordt naar uw kennis, vermogenssituatie en risicoprofiel wordt er een op uw maat gesneden beleggingsverzekering voorgesteld. FFG biedt via gereglementeerde verzekeringsondernemingen een heel gamma aan van beleggingsverzekeringen van voorzichtig tot zeer dynamisch.

De kenmerken van de beleggingsverzekering type Tak 23

De beleggingsverzekering is een zeer flexibel en fiscaal voordelig instrument om uw gelden in te beleggen.

Informatie MiFID

MiFID – voluit de Markets in Financial Instruments Directive – is een Europese richtlijn die de verplichting inhoudt voor de bemiddelaars in beleggingsdiensten om de behoeften en het risicoprofiel van hun klanten te kennen en op basis daarvan hen op een correcte manier te informeren. De doelstellingen zijn een betere bescherming van de belegger, meer concurrentie en transparantie.

CONTACT

Maak een afspraak of stel uw vraag

Aarzel dan niet en neem contact met ons op via onderstaand e-mailadres.
Vermeld in uw mail uw naam, uw vraag en eventueel uw telefoonnummer zodat wij telefonisch contact met u kunnen opnemen.

info@fortunafg.com

Fortuna Financial Group NV.

Van Meterenkaai 4, 2000 ANTWERPEN
Telefoon: 03/205.95.50

Website ontwikkeld door RobONTWERPT in samenwerking met Joyce Wever