Wij gaan voor groei!

Van Meterenkaai nr 4… een adres om trots op te zijn!

schilderij-uitnodiging-Van-MieghemOp dit adres werd immers de bekende Antwerpse havenkunstenaar Eugeen Van Mieghem geboren. Op 1 oktober 1875 zag hij hier het levenslicht in het hart van de oude haven. Zijn geboortehuis is de plaats waar vader café hield. Ondertussen is zijn werk internationaal ontdekt en lopen er verschillende tentoonstellingen in binnen en buitenland.
Het zal u dan ook niet verbazen dat Fortuna met trots zijn intrek heeft genomen in dit pand met een rijke geschiedenis. Verder trachten wij de band met het verleden te behouden door onze cliënten op regelmatige basis te laten proeven van het prachtige werk van deze fantastische schilder!

Wie is fortuna?

 • NV opgericht in 2001 door Frank Peeraer en Jan De Punt
 • Stabiele aandeelhoudersstructuur met Frank Peeraer ( 70%) en Jan De Punt ( 30%) van de aandelen
 • Gespecialiseerd in vermogensbegeleiding via de beleggingsverzekering
 • Lange ervaring in “open architecture”
 • Gericht naar particulieren – bedrijven – bedrijfsleiders met een vermogen vanaf 250.000 EUR

Bovendien :

 • Bij de grootste makelaars in België
 • Geaccrediteerd opleidingsinstituut
 • Zeer gezond bedrijf binnen zijn sector
  • 2de plaats zelffinancieringsgraad 71,77%
  • 1ste plaats bruto marge 83%
  • 1ste plaats resultaat na belasting 59,55%
  • 4de plaats eigen vermogen/passiva 74,1%

Kerngegevens

Fortuna Financial Group NV treedt op als onafhankelijk verzekeringsmakelaar met FSMA-nummer 48166 A.

Maatschappelijke zetel
Prins Boudewijnlaan 69
2970 SCHILDE

Bezoekadres
Van Meterenkaai 4
2000 ANTWERPEN
Telefoon: 03/205.95.50

RPR Antwerpen
Nummer: 0475.413.826
Bankrekeningnummer: Belfius BE80 0682 3538 5277

Belangrijkste maatschappijen:
Baloise Assurances, Baloise Insurance, Generali en Private Insurer

De voornaamste kracht van Fortuna Financial Group zijn haar medewerkers. Zij begeleiden de cliënten op een uiterst professionele manier. Elk van hen beschikt over de nodige knowhow, deskundigheid, dynamiek en betrokkenheid om samen met u uw vermogen in veilige handen te laten groeien.

Frank Peeraer Frank Peeraer

Frank is de drijvende kracht achter de zeer goed gestructureerde organisatie van Fortuna Financial Group. Hij heeft een aanstekelijke passie voor de financiële wereld. De winnaarsmentaliteit die werd aangewakkerd tijdens zijn sportief verleden, trekt Frank ook vandaag nog door in zijn professionele prestaties en zijn cliëntgerichtheid.

 

Contacteer

E-mail: frank.peeraer@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

linkedin.com/in/frankpeeraer

Curriculum vitae

Jan De Punt Jan De Punt

Zijn passie voor bergsport zorgde steeds voor nieuwe uitdagingen. Flexibiliteit, zorgvuldig plannen en organiseren waren telkens opnieuw de ingrediënten om het beoogde doel te bereiken. Deze gedrevenheid loopt ook als een rode draad door zijn professionele carrière waarin, naast zijn sterke interesse voor de financieel-economische wereld, de mens als persoon en individu steeds centraal staan.

 

Contacteer

E-mail: jan.de.punt@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

linkedin.com/in/jandepunt

Curriculum vitae

Erik Van Velthoven Erik Van Velthoven

Met zijn boekhoudkundige achtergrond is Erik een cijferaar in hart en nieren, maar om even alle cijfers naar de achtergrond te bannen, grijpt hij terug naar een oude liefde: muziek! In beide disciplines gaat hij nauwgezet te werk en beroept hij zich op jarenlange ervaring. Het terrein van Erik strekt zich uit van de regio Antwerpen tot in de Kempen.

 

Contacteer

E-mail: erik.van.velthoven@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

linkedin.com/in/erikvanvelthoven

Rudi Kuyl Rudi Kuyl

Rudi, die een zeer actief wielertoerist en golfer is, voelt zich als een “aangespoelde” vis in het water in West-Vlaanderen. Sales flair in combinatie met stiptheid, rechtlijnigheid en open communicatie behoren tot zijn troeven. Vanuit zijn ervaring bouwt hij de public relations uit voor Fortuna Financial Group.

 

Contacteer

E-mail: rudi.kuyl@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

linkedin.com/in/rudikuyl

Steven De Punt Steven De Punt

Zijn brede interesse in cultuur en natuur heeft Steven in zijn (nog) jonge(re) jaren naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Met evenveel enthousiasme en op zoek naar een tweede passie heeft hij zich daarna op de uitdagende financiële wereld gestort, om ook hier weer nieuwe horizonten te verkennen en grenzen te verleggen. Steven is uw aanspreekpunt in de regio’s Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

 

Contacteer

E-mail: steven.de.punt@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

linkedin.com/in/stevendepunt

Fred Linsler Fred Linsler

Fred is reeds meer dan 35 jaar actief in de financiële wereld en deelt zijn passie voor zijn job met twee andere activiteiten. “Fred Raket” geeft er al een van weg: tennis, de andere is gitaar spelen. Fred begeeft zich in de regio’s Antwerpen – Kempen.

 

Contacteer

E-mail: fred.linsler@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

Sabine Dewulf Sabine Dewulf

Gedurende haar loopbaan is Sabine geen enkele uitdaging uit de weg gegaan. Ze combineert dit graag met de opvoeding van haar twee tieners. Met het opvolgen van de financieel economische wereld heeft ze haar passie gevonden. Dankzij haar 10 jaar bancaire ervaring heeft zij een ruime kennis op het vlak van financieel advies opgebouwd. Ze streeft ernaar om nog verder te groeien en mensen nog beter te kunnen helpen. Discretie, vertrouwen, een lange termijn relatie en een persoonlijke aanpak zijn waarden waar zij veel belang aan hecht.

 

Contacteer

E-mail: Sabine.dewulf@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

linkedin.com/in/sabine-dewulf-55094b124

Guy Celen Guy Celen

Door zijn jarenlange bankervaring heeft Guy een zeer ruime kennis op het gebied van globaal financieel advies opgebouwd. Bovendien worden begrippen als eerlijkheid, duurzaam vertrouwen en discretie hoog in het vaandel gedragen. De klant en het klantenbelang staan voor Guy op elk moment centraal. Dankzij zijn passie voor sport, zowel actief als passief, zal Guy zich steeds met volle overtuiging inzetten om het doel te bereiken. Guy heeft een groot empathisch vermogen en is daardoor steeds een attente en begripvolle gesprekspartner.

 

Contacteer

E-mail: guy.celen@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

Frank Scheers Frank Scheers

Frank is een doorzetter die gaat voor een persoonlijke en menselijke relatie op lange termijn. Discretie draagt hij hoog in het vaandel. Frank is eveneens werkzaam in de regio Antwerpen – Kempen.

 

Contacteer

E-mail: frank.scheers@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

Gert Salden Gert Salden

Dankzij een continue opvolging van de financiële wereld is Gert een aangename gesprekspartner inzake beleggingen en investeringen. Gert kenmerkt zich als luisterend oor door zijn vriendelijke inborst en dienstbaarheid. In Antwerpen en Oost-Vlaanderen kan u ook bij Gert terecht.

 

Contacteer

E-mail: gert.salden@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

linkedin.com/in/gertsalden

Kenneth Vereecke Kenneth Vereecke

Kwaliteit en gedrevenheid zijn twee eigenschappen die Kenneth typeren. Van daaruit wil hij mensen helpen en oplossingen bieden. In West-Vlaanderen kan u ook steeds terecht bij Kenneth.

 

Contacteer

E-mail: kenneth.vereecke@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

linkedin.com/in/kennethvereecke

Luc Van Look Luc Van Look

Luc staat in voor alle technische support die Fortuna Financial Group en haar medewerkers nodig heeft. Zijn leuze. “Elk probleem is een opportuniteit voor een creatieve oplossing”.

 

Contacteer

E-mail: luc.van.look@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

Maxime Degenaers Maxime Degenaers

Structuur en organisatie zijn belangrijk voor Maxime. Deze kenmerken zullen door haar dan ook worden doorgetrokken naar de administratieve taken die ze binnen Fortuna verricht. Ze heeft een bachelor rechtspraktijk, een opleiding die ervoor gezorgd heeft dat ze ook de puntjes op de i zet. Lezen is haar passie en de manier voor haar om tot rust te komen.

 

Contacteer

E-mail: Maxime.Degenaers@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

Dorien Vissers Dorien Vissers

Als administratieve duizendpoot is Dorien verantwoordelijk voor de organisatie binnen Fortuna. Vanuit haar achtergrond als master in de arbeids- en organisatiepsychologie neemt zij ook het personeelsbeleid voor haar rekening. Dankzij haar positieve ingesteldheid staat zij de klanten van Fortuna steeds op een enthousiaste manier te woord.

 

Contacteer

E-mail: dorien.vissers@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

linkedin.com/in/dorienvissers

Mich Van Damme Mich Van Damme

Ver weg reizen en dicht bij huis, vaak door kleine dingen het verschil maken voor de cliënten van Fortuna Financial Group! Mich verzorgt de administratie en digitalisering. Zij is daarnaast de verantwoordelijke voor de aangename kantooromgeving waarin u wordt ontvangen.

 

Contacteer

E-mail: mich.van.damme@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

linkedin.com/in/michvandamme

Luc Jespers Luc Jespers

Luc heeft een lange carrière achter de rug in de levensverzekeringssector waardoor hij een heel ruime kennis heeft opgebouwd over de fiscale, juridische, technische en financiële aspecten van alle levensverzekeringsvormen. Hij is dan ook ideaal geplaatst om ons te begeleiden bij juridische en fiscale aangelegenheden en hij zorgt tevens nauwgezet voor het opvolgen en implementeren van nieuwe wetten en reglementeringen.

 

Contacteer

E-mail: luc.jespers@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

Ronny Anthoni Ronny Anthoni

 

Contacteer

E-mail: Ronny.anthoni@fortunafg.com
Telefoon:

Gerda De Wreede Gerda De Wreede

 

Contacteer

E-mail: info@fortunafg.com
Telefoon: 03/205.95.50

CONTACT

Maak een afspraak of stel uw vraag

Aarzel dan niet en neem contact met ons op via onderstaand e-mailadres.
Vermeld in uw mail uw naam, uw vraag en eventueel uw telefoonnummer zodat wij telefonisch contact met u kunnen opnemen.

info@fortunafg.com

Fortuna Financial Group NV.

Van Meterenkaai 4, 2000 ANTWERPEN
Telefoon: 03/205.95.50

Website ontwikkeld door RobONTWERPT in samenwerking met Joyce Wever