Wij gaan voor groei!

Verbouwingen

Verbouwingen kantoor Antwerpen van start

Eind september starten de werken om ons mooi bestaand kantoor nog verder te verfraaien in samenwerking met architect Kris Rymenants. Het kantoor wordt verder uitgebouwd in een volledig nieuw hedendaags design. We willen vooral onze klanten nog beter ontvangen in het kantoor van de toekomst. Ook zal er op de mezzanine een prachtige nieuwe presentatieruimte worden voorzien, verfraaid met kunstwerken van de Antwerpse schilder Eugeen Van Mieghem.

Waarom verbouwingen?

Fortuna is een groeiend bedrijf met administratieve krachten en commerciële medewerkers, die een optimale dienstverlening wensen te bieden aan onze klanten. We willen ons groeiend cliënteel beter ontvangen en benutten de gelegenheid om energiezuinig te werken. Verder investeren we in een uitgebreide werking van onze database om verder de weg van digitalisering in te slagen.

Duurtijd van de werken?

Onze kantoren bevinden zich nu tijdelijk op de 2de en 3e verdieping in hetzelfde gebouw met prachtig uitzicht op de Schelde. De werken aan onze kantoren zullen voltooid zijn op 31/03/2019.

Update van de werken?

U zal geregeld het verloop van de verbouwingen kunnen volgen op onze Facebookpagina. Wekelijks kan u lezen hoe ver de werken staan en kan u samen met ons aftellen naar de opendeurdag om ons kantoor van de toekomst te komen bewonderen. We wachten met ongeduld om u verder op de hoogte te houden!

CONTACT

Maak een afspraak of stel uw vraag

Aarzel dan niet en neem contact met ons op via onderstaand e-mailadres.
Vermeld in uw mail uw naam, uw vraag en eventueel uw telefoonnummer zodat wij telefonisch contact met u kunnen opnemen.

info@fortunafg.com

Fortuna Financial Group NV.

Van Meterenkaai 4, 2000 ANTWERPEN
Telefoon: 03/205.95.50